Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Narancsos kacsasült recept

Narancsos kacsasült
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 db kacsacomb
    • 1 db kacsamell
    • őrölt bor
    • 2 db narancs
    • 2 db tyúkhúsleves kocka
    • 1 dl vörös bor

    Elkészítése: Elkészítése:

    A combokat és a mellet megmostam, a bőrén keresztül bevagdostam, majd sóztam és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem.
    A megmaradt kacsazsíros olajat egy hőálló tálba tettem, a húsokat sóztam, borsoztam, 1.2 dl vizet öntöttem rá, majd bele morzsoltam a tyúkhúsleves kockákat. Megmosott narancsot reszeltem rá és fóliával betakartam, majd 200 fokon sütöttem.
    Közben a pecsenyelével öntöztem, a sütés vége felé a beirdalt combokba, mellbe narancsszeleteket tűztem, majd 1 dl vörösbort öntöttem alá.
    A fóliát levettem,készre,pirosra sütöttem.
    Nagyon finom omlós kacsasült lett.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá