Narancsos kacsasült recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db kacsacomb
- 1 db kacsamell
- só
- őrölt bor
- 2 db narancs
- 2 db tyúkhúsleves kocka
- 1 dl vörös bor
Elkészítése: Elkészítése:
A combokat és a mellet megmostam, a bőrén keresztül bevagdostam, majd sóztam és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem.
A megmaradt kacsazsíros olajat egy hőálló tálba tettem, a húsokat sóztam, borsoztam, 1.2 dl vizet öntöttem rá, majd bele morzsoltam a tyúkhúsleves kockákat. Megmosott narancsot reszeltem rá és fóliával betakartam, majd 200 fokon sütöttem.
Közben a pecsenyelével öntöztem, a sütés vége felé a beirdalt combokba, mellbe narancsszeleteket tűztem, majd 1 dl vörösbort öntöttem alá.
A fóliát levettem,készre,pirosra sütöttem.
Nagyon finom omlós kacsasült lett.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »