Narancsal-almával töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2db lilahagyma
- 2db fokhagyma
- 6-7 csirkecomb felső
- ső
- bors
- 2db narancs
- 1-2 db alma
- 6-7 szelet baconszalonna
- 1dl olaj
Elkészítése:
A lillahagymát és fokhagymát összevágom,összekeverem,félreteszem. Az egyik narancsot gerezdekre szedem, az almát megpucolom, gerezdeket szelek le belőle. Előveszem a csirkecombokat a bőre alá helyezek 1-1 narancs illetve alma szeletet,sózom,borsozom,majd baconba csomagolom,tepsibe helyezem. A másik narancs levét kicsavarom öntök hozzá olajat majd ezzel locsolom meg a csirkecombokat,mellé és rászórom a lillahagymát fokhagymát,fóliával takarom s 200 fokon szép ropogósra sütőm,köretnek rizst,illetve burgonyát tálalhatunk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »