Narancsal-almával töltött csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2db lilahagyma
- 2db fokhagyma
- 6-7 csirkecomb felső
- ső
- bors
- 2db narancs
- 1-2 db alma
- 6-7 szelet baconszalonna
- 1dl olaj
Elkészítése:
A lillahagymát és fokhagymát összevágom,összekeverem,félreteszem. Az egyik narancsot gerezdekre szedem, az almát megpucolom, gerezdeket szelek le belőle. Előveszem a csirkecombokat a bőre alá helyezek 1-1 narancs illetve alma szeletet,sózom,borsozom,majd baconba csomagolom,tepsibe helyezem. A másik narancs levét kicsavarom öntök hozzá olajat majd ezzel locsolom meg a csirkecombokat,mellé és rászórom a lillahagymát fokhagymát,fóliával takarom s 200 fokon szép ropogósra sütőm,köretnek rizst,illetve burgonyát tálalhatunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »