Mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
A fűszerek ízlés szerint helyettesíthetőek!
- 2 db csirkemell
- 15 dkg liszt
- só
- bors
- oregánó
- fokhagyma só
- pirospaprika
- mustár
- 1 evőkanál citrom
- 2 kg burgonya
Elkészítés:
A lisztet összekeverem a fűszerekkel. A csirkemellet felszeletelem, enyhén sózom, borsozom, beleforgatom a lisztbe majd kevés olajon hirtelen mindkét oldalát kisütöm. Amikor ezzel megvagyok visszateszem a husikat a lábosba annyi vizet öntök rá, hogy ellepje, hozzáadom a mustárt és a citromlét. Ha nem elég fűszeres után ízesítem, addig főzöm amíg a mártás be nem sűrűsödik.
A krumplit és a hagyma karikákat kisütöm és tálalhatom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »