Mustáros csirkemell recept
Hozzávalók:
A fűszerek ízlés szerint helyettesíthetőek!
- 2 db csirkemell
- 15 dkg liszt
- só
- bors
- oregánó
- fokhagyma só
- pirospaprika
- mustár
- 1 evőkanál citrom
- 2 kg burgonya
Elkészítés:
A lisztet összekeverem a fűszerekkel. A csirkemellet felszeletelem, enyhén sózom, borsozom, beleforgatom a lisztbe majd kevés olajon hirtelen mindkét oldalát kisütöm. Amikor ezzel megvagyok visszateszem a husikat a lábosba annyi vizet öntök rá, hogy ellepje, hozzáadom a mustárt és a citromlét. Ha nem elég fűszeres után ízesítem, addig főzöm amíg a mártás be nem sűrűsödik.
A krumplit és a hagyma karikákat kisütöm és tálalhatom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

