Mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
A fűszerek ízlés szerint helyettesíthetőek!
- 2 db csirkemell
- 15 dkg liszt
- só
- bors
- oregánó
- fokhagyma só
- pirospaprika
- mustár
- 1 evőkanál citrom
- 2 kg burgonya
Elkészítés:
A lisztet összekeverem a fűszerekkel. A csirkemellet felszeletelem, enyhén sózom, borsozom, beleforgatom a lisztbe majd kevés olajon hirtelen mindkét oldalát kisütöm. Amikor ezzel megvagyok visszateszem a husikat a lábosba annyi vizet öntök rá, hogy ellepje, hozzáadom a mustárt és a citromlét. Ha nem elég fűszeres után ízesítem, addig főzöm amíg a mártás be nem sűrűsödik.
A krumplit és a hagyma karikákat kisütöm és tálalhatom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »