Mustáros csirkemell recept

Hozzávalók:
A fűszerek ízlés szerint helyettesíthetőek!
- 2 db csirkemell
- 15 dkg liszt
- só
- bors
- oregánó
- fokhagyma só
- pirospaprika
- mustár
- 1 evőkanál citrom
- 2 kg burgonya
Elkészítés:
A lisztet összekeverem a fűszerekkel. A csirkemellet felszeletelem, enyhén sózom, borsozom, beleforgatom a lisztbe majd kevés olajon hirtelen mindkét oldalát kisütöm. Amikor ezzel megvagyok visszateszem a husikat a lábosba annyi vizet öntök rá, hogy ellepje, hozzáadom a mustárt és a citromlét. Ha nem elég fűszeres után ízesítem, addig főzöm amíg a mártás be nem sűrűsödik.
A krumplit és a hagyma karikákat kisütöm és tálalhatom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »