Mustáros csirkecomb recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- személyenként 1 egész csirkecomb
- mustár
- só
- őrölt bors
- kevés étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat ( lehet alsó, felső, vagy egész comb is) só, őrölt bors és mustár keverékével jól bedörzsöljük, majd tepsibe, vagy sütőtálba sorakoztatjuk, a bőrös felükkel felfelé. A tepsibe kevés olajat öntünk a combok alá, és először alufólia alatt, majd a fóliát levéve, tetejét arany színűre pirítjuk.
Tálalhatjuk krumplipürével, párolt rizzsel.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.