Mustáros, borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
2 tömlős krémsajt
½ csokor snidling
½ csokor kapor
só
durvára darált bors
szárnyas fűszerkeverék
2 kanál mustár
étolaj
Elkészítése:
A snidlinget és a kaprot apróra vágjuk és elkeverjük a krémsajttal. A csirkemelleket sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel megkenjük mustárral és egy órára a hűtőbe tesszük.
A csirkemelleket kevés olajon szép pirosra sütjük, felszeleteljük és tetszőleges körettel /én rizst készítettem mellé /és a zöld fűszeres krémsajttal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »