Mustáros, borsos csirkemell zöldfűszeres krémsajttal recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
4 db csirkemell filé
2 tömlős krémsajt
½ csokor snidling
½ csokor kapor
só
durvára darált bors
szárnyas fűszerkeverék
2 kanál mustár
étolaj
Elkészítése:
A snidlinget és a kaprot apróra vágjuk és elkeverjük a krémsajttal. A csirkemelleket sózzuk,borsozzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel megkenjük mustárral és egy órára a hűtőbe tesszük.
A csirkemelleket kevés olajon szép pirosra sütjük, felszeleteljük és tetszőleges körettel /én rizst készítettem mellé /és a zöld fűszeres krémsajttal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.