Mozzarellával,baconnel töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 4 szelet mozzarella sajt
- 1 csomag szeletelt bacon
- só
- 50 dkg ceruzabab
A panírozáshoz:
- rozsliszt
- tojás
- rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A ceruzababot megmossuk végeit levágjuk, 5 percre sós, forrásban lévő vízbe dobjuk, majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kéz melegre hűlt 10-12 babot összefogva 1-2 szelet baconbe csavarjuk és tepsibe vagy sütőrácsra téve sütőben vagy grillen megsütjük. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és egy-egy szelet mozzarellát. A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek baconos zöldbabot készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »
Krémes, habos, gyümölcsös: a legfinomabb szelet sütemények egy helyen
Ha van desszert, ami egyszerre elegáns és nosztalgikus, az biztosan egy jó
Tovább olvasom »
10 nosztalgikus édes tészta recept – nudli, metélt, fluta és társai
Az édes tészták világa nemcsak finom, hanem egyben időutazás is: vissza a m
Tovább olvasom »
10 isteni lángos recept – klasszikus, töltött és gyors változatok
Ropogós szélű, belül puha, illatos, és mindenki imádja – hát persze, hogy a
Tovább olvasom »