Mozzarellával,baconnel töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 4 szelet mozzarella sajt
- 1 csomag szeletelt bacon
- só
- 50 dkg ceruzabab
A panírozáshoz:
- rozsliszt
- tojás
- rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A ceruzababot megmossuk végeit levágjuk, 5 percre sós, forrásban lévő vízbe dobjuk, majd jéghideg vízbe szedjük. Ha a bab kéz melegre hűlt 10-12 babot összefogva 1-2 szelet baconbe csavarjuk és tepsibe vagy sütőrácsra téve sütőben vagy grillen megsütjük. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk.
Mindegyik csirkemellre teszünk 2-2 szelet bacont és egy-egy szelet mozzarellát. A csirkemelleket összehajtjuk, rozslisztbe, felvert tojásba, rozsos zsemlemorzsába forgatjuk és bő olajban kisütjük. Köretnek baconos zöldbabot készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »


