Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 db paradicsom
- 4 szelet mozzarella sajt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 mk. ételízesítő
- 1 mk. őrölt bors
- 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
- 1 mk. oregánó
- só
- 5 dl étolaj
Előkészítés: A csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk.
Elkészítés: A darált csirkemellet befűszerezzük ételízesítővel, borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval. Vizes kézzel négy gombócot formázunk, majd olajozott tepsibe vagy sütőlemezre tesszük és kerek formára ellapítjuk. Mindegyik csirkelángosra teszünk egy-egy szelet mozzarella sajtot és egy fél paradicsomot.
Előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük. Légkeveréses sütőben 25 perc 160 fokon. Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »