Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 db paradicsom
- 4 szelet mozzarella sajt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 mk. ételízesítő
- 1 mk. őrölt bors
- 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
- 1 mk. oregánó
- só
- 5 dl étolaj
Előkészítés: A csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk.
Elkészítés: A darált csirkemellet befűszerezzük ételízesítővel, borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval. Vizes kézzel négy gombócot formázunk, majd olajozott tepsibe vagy sütőlemezre tesszük és kerek formára ellapítjuk. Mindegyik csirkelángosra teszünk egy-egy szelet mozzarella sajtot és egy fél paradicsomot.
Előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük. Légkeveréses sütőben 25 perc 160 fokon. Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »