Mozzarellával és paradicsommal sütött csirkelángos recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell filé
- 2 db paradicsom
- 4 szelet mozzarella sajt
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 mk. ételízesítő
- 1 mk. őrölt bors
- 1 mk. szárnyas fűszerkeverék
- 1 mk. oregánó
- só
- 5 dl étolaj
Előkészítés: A csirkemellet a vöröshagymával együtt ledaráljuk.
Elkészítés: A darált csirkemellet befűszerezzük ételízesítővel, borssal, grillfűszerrel, oregánóval és egy kevés sóval. Vizes kézzel négy gombócot formázunk, majd olajozott tepsibe vagy sütőlemezre tesszük és kerek formára ellapítjuk. Mindegyik csirkelángosra teszünk egy-egy szelet mozzarella sajtot és egy fél paradicsomot.
Előmelegített sütőben 25-30 percet sütjük. Légkeveréses sütőben 25 perc 160 fokon. Köretnek kukoricás rizst készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »