Mozzarellás csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 3 darab paradicsom
- 250 g mozzarella
- só
- őrölt fekete bors
- bazsalikom
- oregánó
Elkészítése:
A csirkemellet vékonyra felszeleteljük, besózzuk, borsozzuk, majd hagyjuk állni úgy 10 percet. Közben felszeleteljük a paradicsomot és a mozzarellát. A hússzeleteket egy serpenyőben vajon félig elősütjük, majd tepsire helyezzük őket. A tetejükre rétegezünk a paradicsomot, mozzarellát, majd bazsalikommal és oregánóval meghintjük őket. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Tipp:
Finoman elkészített csirkemell
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

