Mozzarellagyöngy paprikakagylóban, csirkemell ágyon recept

Hozzávalók:
- 30-40 dkg csirkemell (6 szelet)
- 2-2 piros és zöld színű kaliforniai paprika
- 1 csomag mini mozzarellagolyó
- olaj
- szárnyas fűszer, bors, bazsalikom
Saláta:
- 1 csomag vegyes saláta
- 1 pohár natúr joghurt
- olaszos saláta fűszer
- 2-3 ek olívaolaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük és mindkét oldalán szárnyas fűszerrel, borssal és bazsalikommal fűszerezzük.
Olajjal kikent mélyebb tepsibe helyezzük a hússzeleteket, rátesszük a nagyobb darabokra szelt zöld színű kaliforniai paprikát, majd beleteszünk 1-2-3 mozzarellagolyót és végül befedjük a piros színű, szintén nagyobb darabokra vágott kaliforniai paprikával (a paprikákat 3 fele vágjuk).
200 fokos előmelegített sütőben alufóliával lefedve 40-45 percig sütjük. További 5-10 percig alufólia nélkül, hogy a teteje kissé megpiruljon.
Friss salátával kínáljuk. A salátát kevés olívaolajjal, joghurttal és olaszos saláta fűszerrel elkeverjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »