Mézes-fokhagymás csirke recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb/egészben/
- 8 szelet baconszalonna
- 1-1,5 fej fokhagyma
- 2 ek méz
- 3 dl sör
- 1 ek fűszerkeverék /őrölt bors,őrölt kömény,majoránna,só,/
Elkészítése:
A csirkecombokat tepsibe tesszük,megszórjuk a fűszerekkel,megkenjük az olajban elkevert préselt fokhagymával,rácsurgatjuk a mézet.A szalonnaszeletekkel oldalazva betekerjük az alsó combot.Aláöntjük a sört és mellé tesszük az egész fokhagymagerezdeket.A sütőben,takarás nélkül pirosra sütjük.Krumplipürével kínáljuk.Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »