Mézes-fokhagymás csirke recept

Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb/egészben/
- 8 szelet baconszalonna
- 1-1,5 fej fokhagyma
- 2 ek méz
- 3 dl sör
- 1 ek fűszerkeverék /őrölt bors,őrölt kömény,majoránna,só,/
Elkészítése:
A csirkecombokat tepsibe tesszük,megszórjuk a fűszerekkel,megkenjük az olajban elkevert préselt fokhagymával,rácsurgatjuk a mézet.A szalonnaszeletekkel oldalazva betekerjük az alsó combot.Aláöntjük a sört és mellé tesszük az egész fokhagymagerezdeket.A sütőben,takarás nélkül pirosra sütjük.Krumplipürével kínáljuk.Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »