Mézes-fokhagymás csirke recept
Hozzávalók:
- 8 db csirkecomb/egészben/
- 8 szelet baconszalonna
- 1-1,5 fej fokhagyma
- 2 ek méz
- 3 dl sör
- 1 ek fűszerkeverék /őrölt bors,őrölt kömény,majoránna,só,/
Elkészítése:
A csirkecombokat tepsibe tesszük,megszórjuk a fűszerekkel,megkenjük az olajban elkevert préselt fokhagymával,rácsurgatjuk a mézet.A szalonnaszeletekkel oldalazva betekerjük az alsó combot.Aláöntjük a sört és mellé tesszük az egész fokhagymagerezdeket.A sütőben,takarás nélkül pirosra sütjük.Krumplipürével kínáljuk.Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

