Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva recept

Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 db csirkecomb
    • 2-3 dl tej
    • 4-5 levél medvehagyma

    A panírozáshoz:

    • rozs liszt
    • tojás
    •  teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa

    A sütéshez:

    • étolaj

    Elkészítése:

    A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat sózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a medvehagymás tejet. A csirkecombokat hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
    A combokat kivesszük a tálból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd rozs lisztbe,felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá