Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkecomb
- 2-3 dl tej
- só
- 4-5 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
- rozs liszt
- tojás
- teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat sózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a medvehagymás tejet. A csirkecombokat hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd rozs lisztbe,felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.