Medvehagymás tejben pácolt csirkecomb rántva recept

Hozzávalók 4 személyre:
- 4 db csirkecomb
- 2-3 dl tej
- só
- 4-5 levél medvehagyma
A panírozáshoz:
- rozs liszt
- tojás
- teljes kiőrlésű rozsos zsemlemorzsa
A sütéshez:
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk. A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát nagyon apróra vágjuk. A combokat sózzuk. A medvehagymát elkeverjük a tejjel. A combokat egy mélyebb tálba tesszük,ráöntjük a medvehagymás tejet. A csirkecombokat hűtőbe tesszük 1-2 órára, de még jobb ha egy napra!
A combokat kivesszük a tálból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd rozs lisztbe,felvert tojásba és rozsos zsemlemorzsába panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »