Medvehagymás rántott csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 3-4 levél medvehagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek finomliszt
- só
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket. A combokat lisztbe, a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »