Medvehagymás rántott csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 4 db csirkecomb
- 3-4 levél medvehagyma
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 ek finomliszt
- só
- zsemlemorzsa
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megtisztítjuk, a forgóknál ketté vágjuk és 2-3 helyen csontig bevágjuk. A medvehagymát apróra vágjuk. A tojásból és a lisztből csipet sóval palacsintatészta sűrűségű masszát keverünk. Belekeverjük az apróra vágott medvehagyma leveleket. A combokat lisztbe, a medvehagymás masszába majd zsemlemorzsába forgatjuk. Bő olajban közepes lángon kisütjük. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

