Lecsós csirke recept

Hozzávalók:
- 80 dkg. sütnivaló csirke
- 5 ek. olaj
- 10 dkg. reszelt hagyma
- 1 ek. paprika
- 2 db. paradicsom
- 3 dl. víz
- 6 db. paprika
Elkészítése: A faldarabolt csirkét olajba megpirítjuk, enyhén sózzuk, majd kiszedjük, félre tesszük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzákeverjük a paprikát, a felszelt paradicsomot, felengedjük vízzel, beletesszük a húst, és fedő alatt pároljuk. Ha puhulni kezd beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát, felengedjük vízzel, és puhára pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »