Lecsós csirke recept
Hozzávalók:
- 80 dkg. sütnivaló csirke
- 5 ek. olaj
- 10 dkg. reszelt hagyma
- 1 ek. paprika
- 2 db. paradicsom
- 3 dl. víz
- 6 db. paprika
Elkészítése: A faldarabolt csirkét olajba megpirítjuk, enyhén sózzuk, majd kiszedjük, félre tesszük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzákeverjük a paprikát, a felszelt paradicsomot, felengedjük vízzel, beletesszük a húst, és fedő alatt pároljuk. Ha puhulni kezd beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát, felengedjük vízzel, és puhára pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

