Lecsós csirke recept

Hozzávalók:
- 80 dkg. sütnivaló csirke
- 5 ek. olaj
- 10 dkg. reszelt hagyma
- 1 ek. paprika
- 2 db. paradicsom
- 3 dl. víz
- 6 db. paprika
Elkészítése: A faldarabolt csirkét olajba megpirítjuk, enyhén sózzuk, majd kiszedjük, félre tesszük. A visszamaradt zsírba megpirítjuk a reszelt hagymát, hozzákeverjük a paprikát, a felszelt paradicsomot, felengedjük vízzel, beletesszük a húst, és fedő alatt pároljuk. Ha puhulni kezd beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát, felengedjük vízzel, és puhára pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »