Lecsós csirke : Lépésről lépésre recept
Galéria (3)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 1 közepes csirke
- 1 üveg natúr lecsó
- 25 dkg. gomba
- 2 dl. tejföl
- 2 fej vöröshagyma
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát, kevés olajon üvegesre pirítjuk.

Ha megpirul a hagyma, hozzáadjuk a csirkehúst és a gombát, majd fehérre sütjük.

Sózzuk borsozzuk, majd felöntjük a lecsóval.

Összeforraljuk, majd bele öntjük a doboz tejfölt. Tésztával, vagy rizzsel tálaljuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

