Küküllői sóágyon sült csirke recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 grillcsirke
- 2 szál rozmaring
- 2 gerezd fokhagyma
- 1-1,5 kg só
Elkészítése:
Egy tepsi aljába szórjuk bőségesen sót. Erre helyezzük rá a korábban már jól átmosott grillcsirkét. A belsejébe én tettem némi fokhagymát és rozmaring ágat is, majd az egész csirkét jól be is dörzsöltem sóval.
Előmelegített sütőben 200 fokon sütöttem alufólia alatt nagyjából 1,5-2 órán keresztül, de ez függ a csirke nagyságától is. A végén a fóliát levettem róla, átkentem kevés olajjal majd megpirítottam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »