Krémsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 400 g csirkemell (filézett)
- 200 g natúr krémsajt
- 150 g reszelt sajt
- 200 ml főzőtejszín
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- őrölt bors
Elkészítése:
A vastagabb csirkemellet hosszában kettévágjuk, megízesítjük sóval és őrölt borssal, majd a felvert tojásba mártjuk. Egy jénai tálat kikenünk a krémsajt felével. Erre szórjuk a reszelt sajt felét. Szorosan egymás mellé fektetjük a tojásos csirkemell szeleteket és meghintjük a maradék reszelt sajttal. A reszelt sajtot egy kicsit rányomogatjuk a húsra. A maradék krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a sajtos húsra. Előmelegített sütőben 180 fokon kb. 60 percet sütjük. Párolt rizzsel, főtt burgonyával, sült krumplival tálaljuk.
Tipp:
3 felnőtt férfinak vagy 4 nőnek (vagy gyereknek) elég ez a mennyiség… talán! :D
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »