Kétsajtos tejszínes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 2 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 20 dkg trappista és füstölt sajt(összesen együtt)
- fokhagyma
- olaj
Elkészítése:
A hússzeleteket klopfold ki,fűszerezd be! Forró olajban hirtelen süsd ki mindkét oldalát,majd helyezd azokat egy hőálló tálba. A tejszínt keverd össze a tejföllel,majd adj hozzá 2 ek. olajat,zúzott fokhagymát és egy kevéske sót.
Az öntetet öntsd rá a hússzeletekre,majd a legvégül a tetejére a rakd a szeletelt sajtot. Előmelegített sütőben süsd addig,míg a sajt meg nem pirul a tetején.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »