Kétsajtos tejszínes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 8 szelet csirkemell
- 2 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 20 dkg trappista és füstölt sajt(összesen együtt)
- fokhagyma
- olaj
Elkészítése:
A hússzeleteket klopfold ki,fűszerezd be! Forró olajban hirtelen süsd ki mindkét oldalát,majd helyezd azokat egy hőálló tálba. A tejszínt keverd össze a tejföllel,majd adj hozzá 2 ek. olajat,zúzott fokhagymát és egy kevéske sót.
Az öntetet öntsd rá a hússzeletekre,majd a legvégül a tetejére a rakd a szeletelt sajtot. Előmelegített sütőben süsd addig,míg a sajt meg nem pirul a tetején.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »