Ketchupos-gyümölcsös csirke recept
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- 6 babérlevél
- 1 tk köménymag
- 3 dl ketchup
- 1 konzerv gyümölcskoktél
- Köretnek rizs vagy hasáb.
Elkészítése:
A csirkecombot megfőzöm babéros, köményes vízben, közben a ketchupot, és a gyümölcskonzervet összekeverem. ( Én a konzerv levének a felét nem használom fel, mert akkor túl híg lenne!). A megfőtt csirkecombot tepsibe teszem, ráöntöm a ketchupos gyümölcsöt és 180 fokon sütöm még kb 3/4 órát. Rizzsel vagy hasábbal tálalom! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

