Karalábés csirke saslik recept
Hozzávalók:
- 3 zsenge karalábé
- 500 gr csirkemell
- só
- ételízesítő
- őrölt fekete bors
- édes-nemes fűszerpaprika
- (olíva) olaj
- hurkapálca
Elkészítése:
A csirkét felszeleteljük és félbe vágjuk. Befűszerezzük. Olajon serpenyőben elősütjük. A karalábét meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk. A karalábé szeleteket ugyanabban a serpenyőben elősütjük, amiben a csirke sült. Egy hurkapálcával lyukat szúrunk a karalábék közepén. Felváltva ráhúzzuk a karalábét és a csirkét. Egy tepsibe rakjuk és sütőben puhára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

