Karalábés csirke saslik recept

Hozzávalók:
- 3 zsenge karalábé
- 500 gr csirkemell
- só
- ételízesítő
- őrölt fekete bors
- édes-nemes fűszerpaprika
- (olíva) olaj
- hurkapálca
Elkészítése:
A csirkét felszeleteljük és félbe vágjuk. Befűszerezzük. Olajon serpenyőben elősütjük. A karalábét meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk. A karalábé szeleteket ugyanabban a serpenyőben elősütjük, amiben a csirke sült. Egy hurkapálcával lyukat szúrunk a karalábék közepén. Felváltva ráhúzzuk a karalábét és a csirkét. Egy tepsibe rakjuk és sütőben puhára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »