Karalábés csirke saslik recept
Hozzávalók:
- 3 zsenge karalábé
- 500 gr csirkemell
- só
- ételízesítő
- őrölt fekete bors
- édes-nemes fűszerpaprika
- (olíva) olaj
- hurkapálca
Elkészítése:
A csirkét felszeleteljük és félbe vágjuk. Befűszerezzük. Olajon serpenyőben elősütjük. A karalábét meghámozzuk, felszeleteljük, megsózzuk. A karalábé szeleteket ugyanabban a serpenyőben elősütjük, amiben a csirke sült. Egy hurkapálcával lyukat szúrunk a karalábék közepén. Felváltva ráhúzzuk a karalábét és a csirkét. Egy tepsibe rakjuk és sütőben puhára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

