Karalábés csirke recept
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1/2 kg. karalábé
- 3 ek. olaj
- 1 ek. liszt
- 1 dl. tejföl
- petrezselyemzöld
- só, bors
Elkészítése: A feldarabolt csirkét forró zsiradékon néhány percig pirítjuk. A vékony szeletekre szelt karalábét a csirkéhez adjuk, sózzuk, borsozzuk, kevés vízzel felöntve puhára pároljuk. Zsírjára sütjük, liszttel elkavart tejföllel behabarjuk, és petrezselyemzölddel meghintve 5 percig állandóan kevergetve készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

