Kamikaze tokány recept

Hozzávalók:
- 1 doboz rizs(ebben általában két három zacskó van)
- 1 ananász konzerv
- 50dkg csirkemell ( vagy másfajta hús )
- 1 doboz borsókonzerv
- 0,5 l főzőtejszín
- só, bors, majoránna, petrezselyem
- 1 fej vöröshagyma
Elkészítés:
Tokány: Megpirítom üvegesre a vöröshagymát, majd hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellet ( lehet tetszés szerint sokféle más húst is használni ). Pár perc sütés után felöntöm 3dl vízzel és 5dl tejszínnel. Meg persze eközben hozzáadom a borsót is. Ezek után hagyom rotyogni kicsit, befűszerezem, sóval, borssal, majorannával, petrezselyemmel. Nem kell sokáig főzni, elég 10-15perc. Esetleg egy kis paradicsommal is megbolondíthatjuk , de azt csak a végén, hogy ne főjön bele.
Köret: A rizst készre főzőm, majd összekeverem az ananásszal, majd egy kicsit megsózom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »