Joghurtos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6-8 db csirkecomb
- 1 nagydoboz natúr joghurt
- kevés olaj
- csirke fűszersó
Elkészítése:
Este a csirkecombokat csirke fűszer sóval besózom, egy jól záródó műanyag dobozba lerakom a sózott egész combokat, vagy csirkemellet. Nyakon borítom 1 nagy pohár natúr joghurttal, kissé megemelem a húst, hogy közé és alá is kerüljön joghurt. Másnap reggel kiolajozott edénybe rakom, tetejét lefedem és előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm.
Én kacsasütőben szoktam, de 1x csináltam tepsiben is alufóliával letakarva, akkor a tetejét meg kell pirítani.
A lényeg, ha nagyobb mennyiséget csinálunk, akkor több joghurt kell hozzá az 1 nagy pohárnál, jó “tocsogósan” kerüljön tepsibe, mert ettől nem lesz száraz a hús!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »