Joghurtos csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6-8 db csirkecomb
- 1 nagydoboz natúr joghurt
- kevés olaj
- csirke fűszersó
Elkészítése:
Este a csirkecombokat csirke fűszer sóval besózom, egy jól záródó műanyag dobozba lerakom a sózott egész combokat, vagy csirkemellet. Nyakon borítom 1 nagy pohár natúr joghurttal, kissé megemelem a húst, hogy közé és alá is kerüljön joghurt. Másnap reggel kiolajozott edénybe rakom, tetejét lefedem és előmelegített sütőben 40-45 percig sütöm.
Én kacsasütőben szoktam, de 1x csináltam tepsiben is alufóliával letakarva, akkor a tetejét meg kell pirítani.
A lényeg, ha nagyobb mennyiséget csinálunk, akkor több joghurt kell hozzá az 1 nagy pohárnál, jó “tocsogósan” kerüljön tepsibe, mert ettől nem lesz száraz a hús!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »