Hamis töltött csirkecomb recept

Elkészítése:
A combokat átmossuk, megpucoljuk és sózzuk, borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd a felaprított gombát is hozzáadjuk, majd pár percig együtt sütjük. A zsemléket beáztatjuk vízbe, és ha megpuhultak kifacsarjuk. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal, majd a massza felét belesimítjuk, rátesszük a combokat, majd erre a massza másik felét. Alufóliával letakarva, a legmagasabb hőfokon kb 45 perc alatt megsütjük. Fólia nélkül 10 percig pirítjuk még.
Tipp:
Ha nem akarjuk ennyi ideig sütni, akkor félpuhára is főzhetjük a combokat előtte.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »