Hamis töltött csirkecomb recept

Elkészítése:
A combokat átmossuk, megpucoljuk és sózzuk, borsozzuk. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, majd a felaprított gombát is hozzáadjuk, majd pár percig együtt sütjük. A zsemléket beáztatjuk vízbe, és ha megpuhultak kifacsarjuk. A zsemléhez hozzáadjuk az apró darabokra vágott főtt tojásokat, lecsöpögtetett zöldborsót, a nyers tojásokat, a hagymás-gombás keveréket és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Egy tepsit vagy tűzálló tálat kikenünk olajjal, majd a massza felét belesimítjuk, rátesszük a combokat, majd erre a massza másik felét. Alufóliával letakarva, a legmagasabb hőfokon kb 45 perc alatt megsütjük. Fólia nélkül 10 percig pirítjuk még.
Tipp:
Ha nem akarjuk ennyi ideig sütni, akkor félpuhára is főzhetjük a combokat előtte.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »