Hagymán sült csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemáj
- őrölt fekete bors
- házi darált paprikakrém
- 1 nagy fej vöröshagyma
A sütéshez:
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítottam,olajon üvegesre pirítottam,rátettem a megtisztított csirkemájat,őrölt borssal megszórtam és fedő alatt pár percig pároltam, majd levettem a fedőt és kevergetve készre sütöttem.
Amikor majdnem kész volt,akkor tettem rá 1 tk paprikarémet és azonnal tálaltam burgonyapürével.
Só nem kellett rá,mivel sóban eltett paprikakrém elég volt hozzá.
Házilag eltett cékla savanyúsággal fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »