Grillezett csirketekercs zöldpestóval, pármai sonkával és fetával töltve recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- csirkemell vékonyra szeletelve
- szeletelt bacon
- feta sajt
- zöld pesto
- só
- bors
- sonka
Elkészítése:
A csirkemelleket sózom, borsozom. Megkenem zöld pestoval. Mehet rá 1-1 sonka szelet és némi feta sajt elmorzsolva. A húsokat feltekerem és baconnel körbetekerem.
A grillsütőben vagy rácson 15-20 perc alatt megsütöm.
Köretként görög salátát, héjában sült burgonyát esetleg grillezett kukoricát lehet kínálni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »