Göngyölt csirkemell medvehagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 1 csokor medvehagyma
- 10 dkg szeletelt angolszalonna
- 1 tömlős sajt
- só
- bors
- 1 csomag bacon
Elkészítése:
A csirkemelleket késsel óvatosan “kinyitjuk”, a kezünkkel kicsit megütögetjük a vastag részeit. Sózzuk, borsozzuk.
Betakarjuk a medvehagymával, majd erre tesszük a szeletelt szalonnát. Bekenjük a tömbsajttal, és szorosan feltekerjük, végül begöngyöljük a baconnel.
Tűzálló tálba tesszük, előmelegített sütőben, lefedve 180 fokon (légkeverés) sütjük 35-40 percig. Végül levesszük a fedelét, és pár perc alatt ropogósra pirítjuk.
Egyszerű, gyors és finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »