Göngyölt csirkemell medvehagymával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 1 csokor medvehagyma
- 10 dkg szeletelt angolszalonna
- 1 tömlős sajt
- só
- bors
- 1 csomag bacon
Elkészítése:
A csirkemelleket késsel óvatosan “kinyitjuk”, a kezünkkel kicsit megütögetjük a vastag részeit. Sózzuk, borsozzuk.
Betakarjuk a medvehagymával, majd erre tesszük a szeletelt szalonnát. Bekenjük a tömbsajttal, és szorosan feltekerjük, végül begöngyöljük a baconnel.
Tűzálló tálba tesszük, előmelegített sütőben, lefedve 180 fokon (légkeverés) sütjük 35-40 percig. Végül levesszük a fedelét, és pár perc alatt ropogósra pirítjuk.
Egyszerű, gyors és finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »