Göngyölt csirkemell medvehagymával recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2 db csirkemellfilé
- 1 csokor medvehagyma
- 10 dkg szeletelt angolszalonna
- 1 tömlős sajt
- só
- bors
- 1 csomag bacon
Elkészítése:
A csirkemelleket késsel óvatosan “kinyitjuk”, a kezünkkel kicsit megütögetjük a vastag részeit. Sózzuk, borsozzuk.
Betakarjuk a medvehagymával, majd erre tesszük a szeletelt szalonnát. Bekenjük a tömbsajttal, és szorosan feltekerjük, végül begöngyöljük a baconnel.
Tűzálló tálba tesszük, előmelegített sütőben, lefedve 180 fokon (légkeverés) sütjük 35-40 percig. Végül levesszük a fedelét, és pár perc alatt ropogósra pirítjuk.
Egyszerű, gyors és finom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.