Göngyölt csirkemell – cukkinivel recept

Hozzávalók:
- 1 kisebb cukkini
- só
- panírozáshoz: liszt,
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS, zsemlemorzsa
- 1 kisebb csirkemell
- petrezselyemzöld
- vöröshagyma
- bacon szalonna
- olaj
Elkészítése:
A cukkinit alaposan megmossuk, vékonyra szeleteljük. Sózzuk, majd legalább fél órát állni hagyjuk.
Ha levet engedett, panírozzuk, majd a panírozott cukkini karikákat egy nagy tepsibe rakosgatjuk, meglocsoljuk olajjal és betoljuk a sütőbe.
A csirkemellet kettévágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
Kevés olajat hevítünk, beletesszük a felkockázott vöröshagymát, majd a felaprított petrezselyemzöldet. Kicsit dinszteljük, majd a szétterített húsra simítjuk. Feltekerjük a csirkemellet, majd bacon szalonnával körbe tekerjük.
Tepsibe tesszük a cukkini mellé.
Egyszerre ki tudjuk sütni. Nagyon finom, nagyon hamar elkészülő egészséges ebéd, illetve vacsora.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »