Göngyölt csirkemell bacon köntösben recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók 4 főre:
- 4 db csirkemell filé
- 20 dkg füstölt sonka
- 1 db piros kaliforniai paprika
- 2 szál újhagyma
- 20 dkg trappista sajt
- só
- őrölt fehér bors
- 1 csomag szeletelt bacon
Előkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk és megszórjuk őrölt fehér borssal. A sajtot és a sonkát négy egyenlő részre vágjuk. A paprikát szeletekre az újhagymát a csirkemell méretének megfelelő darabokra vágjuk.
Elkészítés: Mindegyik csirkemellre teszünk a sonkából, sajtból, újhagymából és a paprika szeletekből majd felgöngyöljük. A felgöngyölt csirkemelleket bacon szeletekbe tekerjük, majd szorosan alufóliába csavarjuk. A tekercseket tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 25-30 perc alatt megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

