Gombás csirkecombok recept

Hozzávalók:
- fejenként 2 csirkecomb
- kb 30 dkg gomba(vagy konzerv)
- Fejenként kb 2-3 közepes krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés liszt, olaj
- kevés főzőtejszín(vagy tej is jó)
- só, bors.
Elkészítése:
Megpucolod a krumplit, felkockázod és sós vízben megfőzöd. A csirkecombokat megnyúzod és kicsit fűszerezve olajban kisütöd mindkét oldalát. Ha kész, abban az olajban megpirítod a felkockázott hagymát, majd a gombát. Pár kanál vizet adj hozzá, amiben a krumpli főtt, hogy elég szósz legyen. Kevés lisztet adj hozzá, hogy besűrűsödjön, majd borsozd, ha kell, sózd.
Tálaláskor tedd egymás mellé a combokat, halmozd mellé a krumplit és locsold meg a szósszal. NAGYON FINOM és nem olyan drága.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »