Gombás csirkecombok recept

Hozzávalók:
- fejenként 2 csirkecomb
- kb 30 dkg gomba(vagy konzerv)
- Fejenként kb 2-3 közepes krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés liszt, olaj
- kevés főzőtejszín(vagy tej is jó)
- só, bors.
Elkészítése:
Megpucolod a krumplit, felkockázod és sós vízben megfőzöd. A csirkecombokat megnyúzod és kicsit fűszerezve olajban kisütöd mindkét oldalát. Ha kész, abban az olajban megpirítod a felkockázott hagymát, majd a gombát. Pár kanál vizet adj hozzá, amiben a krumpli főtt, hogy elég szósz legyen. Kevés lisztet adj hozzá, hogy besűrűsödjön, majd borsozd, ha kell, sózd.
Tálaláskor tedd egymás mellé a combokat, halmozd mellé a krumplit és locsold meg a szósszal. NAGYON FINOM és nem olyan drága.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »