Gombás csirkecombok recept
Hozzávalók:
- fejenként 2 csirkecomb
- kb 30 dkg gomba(vagy konzerv)
- Fejenként kb 2-3 közepes krumpli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés liszt, olaj
- kevés főzőtejszín(vagy tej is jó)
- só, bors.
Elkészítése:
Megpucolod a krumplit, felkockázod és sós vízben megfőzöd. A csirkecombokat megnyúzod és kicsit fűszerezve olajban kisütöd mindkét oldalát. Ha kész, abban az olajban megpirítod a felkockázott hagymát, majd a gombát. Pár kanál vizet adj hozzá, amiben a krumpli főtt, hogy elég szósz legyen. Kevés lisztet adj hozzá, hogy besűrűsödjön, majd borsozd, ha kell, sózd.
Tálaláskor tedd egymás mellé a combokat, halmozd mellé a krumplit és locsold meg a szósszal. NAGYON FINOM és nem olyan drága.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »


