Gombapörkölt csirkemell csíkokkal recept
Hozzávalók:
- 20 dkg gomba
- 1 fej hagyma
- fél csirkemell
- piros paprika
- só
- bors
- 2 dl tejföl
- 1 kanál liszt
- étolaj
Elkészítése:
A gombát és a csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. A hagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadunk egy kiskanál piros paprikát, a csirkemellet és egy kevéske vizet.
Amikor már a hús kezd puhulni, hozzáadjuk a gombát is. Addig főzzük, amíg a hús megpuhul.
Amikor kész 2 dl tejfölbe teszünk egy kanál lisztet és 1 dl vizet, jól összekeverjük és behabarjuk vele a pörköltet.
Rizzsel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

