Fűszeres tejfölben pácolt sült csirkefalatok recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 1 pohár telföl
- 1 kk fehérbors
- 1 tk curry
- 1 apróra vágott csili
- 1 kk só
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 ek szezámmag
- kukoricadara vagy zsemlemorzsa
Elkészítése:
A csirkecombokat lebőrözzük, kicsontozzuk, és tojásnyi darabokra vágjuk.
A többi hozzávalót a szezámmag és kukoricadara (vagy zsemlemorzsa) kivételével összekeverjük. Ebbe a masszába beleforgatjuk a feldarabolt húst, és 1 órára hűtőbe tesszük.
A kisütéshez olajat forrósítunk, a kukoricadarát, vagy zsemlemorzsát összekeverjük a szezámmaggal.
A szószos húsdarabokat megforgatjuk benne, és a forró olajban világos barnára sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »