Fűszeres csirkecomb hagymás burgonyával recept

Hozzávalók 6 személyre:
- 6db csirkecomb
- 1,5 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- só
- 1kk szárnyas fűszer
- 1kk majoránna
- 1kk őrölt fekete bors
- 1kk őrölt kömény
- 1kk fokhagyma granulátum
- 1kk ételízesítő
- 2 db sütőzacskó
Előkészítés:A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,kockákra vágjuk. A csirkecombokat és a burgonyát külön-külön sózzuk és befűszerezzük.
Elkészítés:Két sütőzsákba elosztjuk a burgonyát és a hagymát egyenlő arányban. Összerázzuk majd ráteszünk 3-3 db befűszerezett csirkecombot. A zacskókat bekötjük és villával több helyen megszurkáljuk. A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük.
A combokat a hagymás burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »