Fűszeres csirkecomb hagymás burgonyával recept
Hozzávalók 6 személyre:
- 6db csirkecomb
- 1,5 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- só
- 1kk szárnyas fűszer
- 1kk majoránna
- 1kk őrölt fekete bors
- 1kk őrölt kömény
- 1kk fokhagyma granulátum
- 1kk ételízesítő
- 2 db sütőzacskó
Előkészítés:A burgonyát és a hagymát megtisztítjuk,kockákra vágjuk. A csirkecombokat és a burgonyát külön-külön sózzuk és befűszerezzük.
Elkészítés:Két sütőzsákba elosztjuk a burgonyát és a hagymát egyenlő arányban. Összerázzuk majd ráteszünk 3-3 db befűszerezett csirkecombot. A zacskókat bekötjük és villával több helyen megszurkáljuk. A zacskókat tepsire vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben 80-90 percig sütjük.
A combokat a hagymás burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »

