Fűszerekkel kent csirkecomb, salátával recept

Hozzávalók:
- 2 nagy faros csirkecomb
A hamis páchoz:
- 3 deci olaj
- só
- bors
- oregánó
- ételízesítő
- (csirkefűszer keverék) ha van otthon
A salátához:
- egy fél fej lila és fehérkáposzta
- jégsaláta
- hagyma
az öntethez:
- fokhagyma
- nagy dobozos tejföl
- só
- csípőspaprika por
- egy kis bors
Elkészítése: A csirkecombokat belefektetem egy nagy, tűzálló üvegtálba, majd megszurkálom őket.
A páchoz valókat összekeverem, majd ráöntöm a combokra. Fóliával letakarom, betolom a sütőbe. 30 perc múlva leveszem a fóliát és aranybarnára sütöm.
Miközben sül a hús a káposztákat és a salátát, valamint a hagymát nagyon vékonyra felvágom, egy nagy tálban összekeverem.
az öntethez valókat is összekeverem, ráöntöm a tálban lévő salátára, majd az egészet összekeverem úgy, hogy az öntetből mindenhova jusson.
Ha kész a hús, salátával tálalom:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »