Fűszerekkel kent csirkecomb, salátával recept

Hozzávalók:
- 2 nagy faros csirkecomb
A hamis páchoz:
- 3 deci olaj
- só
- bors
- oregánó
- ételízesítő
- (csirkefűszer keverék) ha van otthon
A salátához:
- egy fél fej lila és fehérkáposzta
- jégsaláta
- hagyma
az öntethez:
- fokhagyma
- nagy dobozos tejföl
- só
- csípőspaprika por
- egy kis bors
Elkészítése: A csirkecombokat belefektetem egy nagy, tűzálló üvegtálba, majd megszurkálom őket.
A páchoz valókat összekeverem, majd ráöntöm a combokra. Fóliával letakarom, betolom a sütőbe. 30 perc múlva leveszem a fóliát és aranybarnára sütöm.
Miközben sül a hús a káposztákat és a salátát, valamint a hagymát nagyon vékonyra felvágom, egy nagy tálban összekeverem.
az öntethez valókat is összekeverem, ráöntöm a tálban lévő salátára, majd az egészet összekeverem úgy, hogy az öntetből mindenhova jusson.
Ha kész a hús, salátával tálalom:)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »