Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb recept

Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 egész csirkecomb
    • csirke fűszerkeverék
    • 3 főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg füstölt, főtt tarja
    • 2 zsemle
    • 1,5 dl tej
    • só ízlés szerint
    • bors ízlés szerint
    • 1 csokor petrezselyem
    • 1 kk kakukkfű
    • 5 ek napraforgó olaj
    • 0,5 dl víz

    Elkészítése:

    A csirkecombokat alaposan mossuk meg.

    A zsemléket áztassuk tejbe, majd nyomkodjuk ki. Adjuk hozzá a felkockázott tojást és a szintén felkockázott tarját. Adjuk hozzá a fűszereket, és gyúrjuk jól össze a tölteléket.

    Ezzel a töltelékkel megtöltjük a csirkecombokat. A combokat megszórjuk csirke fűszerkeverékkel és kakukkfűvel (én egy kis szárított medvehagymával is meghintettem).

    Olajjal kikent tepsibe helyezzük a megtöltött, befűszerezett combokat. 0,5 dl vizet öntünk alá, és fóliával lefedve 200 fokos sütőben sütjük. Amikor már puha a hús, levesszük a fóliát róla, a kisült szafttal meglocsoljuk, és 10 percet még így pirítjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá