Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Édes-savanyú kinai csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 db. közepes csirke
    • 2 db.  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 ek. burgonyaliszt
    • 2 ek. szójaszósz
    • olaj a sütéshez
    • 3 tk. ketchup
    • 3 tk. borecet
    • 2ek. cukor
    • 1 tk. rizsliszt

    Recept: A feldarabolt csirkét sózott vízbe megfőzzük. A főtt csirkét kicsontozzuk, és hagyjuk kihűlni. A szójamártást összekeverem a burgonyaliszttel, hozzáadom a felvert tojásokat, majd ebbe a mártásba megforgatom a csirkehús csíkokat. Bő forró olajba pirosra sütjük. Összekeverem a ketchupot, a borecetet, a cukrot, a rizslisztet és 3dl. vízzel jól elkeverem. Jól összeforraljuk. Tálaláskor a sült csirke darabok köré öntjük a mártást, és párolt rizzsel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá