Csomboros, hagymás csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 1 póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma, abból legalább 4 db)
- 1 paprika
- 4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom
- só
- bors
- csombor 3-4 csipetnyi (borsikafű)
- 2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A májakat szárazra töröljük, megszórjuk borssal és egy alig felmelegített teflon serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalát megpirítjuk, majd rászórjuk a csombort és a sót.
Jól összeforgatjuk, majd ráborítjuk a hagymát, a paprikát és tovább pirítjuk. 2-3 perc pirulás után, hozzáadjuk a paradicsomot és jól összeforgatjuk. Ráöntjük a konyakot, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »