Csomboros, hagymás csirkemáj recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemáj
- 1 póréhagyma( ha nincs akkor 2 közepes vöröshagyma, vagy zöldhagyma, abból legalább 4 db)
- 1 paprika
- 4-5 koktél paradicsom,vagy egy közepes nagyságú paradicsom
- só
- bors
- csombor 3-4 csipetnyi (borsikafű)
- 2 cl konyak, vagy ha nincs akkor bor
- 2 evőkanál olaj
Elkészítése:
A májakat szárazra töröljük, megszórjuk borssal és egy alig felmelegített teflon serpenyőbe tesszük. Mindkét oldalát megpirítjuk, majd rászórjuk a csombort és a sót.
Jól összeforgatjuk, majd ráborítjuk a hagymát, a paprikát és tovább pirítjuk. 2-3 perc pirulás után, hozzáadjuk a paradicsomot és jól összeforgatjuk. Ráöntjük a konyakot, majd fedő alatt puhára pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »