Csirkemell variációk recept

Hozzávalók:
- 3 csirkemell
- 1 doboz szeletelt ananász
- 15 dkg sajt
- só
- liszt
- foghagyma
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk.
Sütés előtt lisztbe forgatjuk. Hirtelen kisütjük mindkét oldalát. Mikor majdnem kész a hús, beletesszük az ananászt is.
Hirtelen átsütjük, a húsra rátesszük,tányérra téve reszelt sajtot szórunk rá. A másik két ízesítést is így készítjük, csak az egyikre fokhagymát teszünk, a másikra pedig csak reszelt sajtot.
Különböző körettel tálalhatjuk. Ez most barna rizzsel készült!
Tipp:
Nem szabad túl sütni a csirkemellet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »