Csirkemell variációk recept
Hozzávalók:
- 3 csirkemell
- 1 doboz szeletelt ananász
- 15 dkg sajt
- só
- liszt
- foghagyma
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük, kiklopfoljuk és besózzuk.
Sütés előtt lisztbe forgatjuk. Hirtelen kisütjük mindkét oldalát. Mikor majdnem kész a hús, beletesszük az ananászt is.
Hirtelen átsütjük, a húsra rátesszük,tányérra téve reszelt sajtot szórunk rá. A másik két ízesítést is így készítjük, csak az egyikre fokhagymát teszünk, a másikra pedig csak reszelt sajtot.
Különböző körettel tálalhatjuk. Ez most barna rizzsel készült!
Tipp:
Nem szabad túl sütni a csirkemellet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

