Csirkemell túrós bundában recept

Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 200 g túró
- 160 g liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk só
- 200 ml tej
- olaj
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. A túrót összekeverjük a tejjel, a tojások sárgájával, sóval, és a liszttel. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük, majd összekeverjük a túrós masszával.
Olajat hevítünk, a csirkemellet először kevés lisztben megforgatjuk majd a túrós masszában mártjuk. A forró olajban lassú tűzön szép pirosra sütjük.
A kisült szeleteket papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olaj felitatódjon.
Tipp:
Így nem szárad ki a csirkemell
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »