Csirkemell sajtos-kolbászos zsebekkel recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 10 dkg sajt
- 5 dkg kolbász
- 2 ág kakukkfű
- só
- olaj
- gulyáskrém
Elkészítése:
Az egész csirkemellet lebőröztem, majd lefejtettem a csontról. Vízszintesen félbevágtam, majd bevagdostam még 1,5 cm -ént. Kolbászkarikákkal, és nem túl vékony sajtdarabkákkal megraktam a vájatokat. Sőt, kakukkfűágakkal is megtűzdeltem, ami plussz fűszeres ízt adott neki.
Lefóliáztam, majd jó félórát sütöttem. Joghurtos salátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

