Csirkemell sajtos-kolbászos zsebekkel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- 10 dkg sajt
- 5 dkg kolbász
- 2 ág kakukkfű
- só
- olaj
- gulyáskrém
Elkészítése:
Az egész csirkemellet lebőröztem, majd lefejtettem a csontról. Vízszintesen félbevágtam, majd bevagdostam még 1,5 cm -ént. Kolbászkarikákkal, és nem túl vékony sajtdarabkákkal megraktam a vájatokat. Sőt, kakukkfűágakkal is megtűzdeltem, ami plussz fűszeres ízt adott neki.
Lefóliáztam, majd jó félórát sütöttem. Joghurtos salátával tálaltam.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »