Csirkemell ropogósan recept

Hozzávalók:
- 4 szelet csirkemell
- 1 evőkanál ketchup
- 1 evőkanál méz
- csipetnyi kakukkfű
- 3 evőkanál olaj a sütéshez
- bazsalikom
- késhegynyi bors
- só
Elkészítése:
A csirkemell filéket enyhén kiklopfoljuk mindkét oldalukon. Sózzuk, borsozzuk, majd a következő pácot kenjük rá: összekeverjük a mézet a ketchuppel, az apróra vágott bazsalikommal, kakukkfűvel és borssal. Negyed óra pihentetés után a hússzeleteket hirtelen kisütjük mindkét oldalukon. Burgonyapürével és pikáns savanyúsággal tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »