Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj pörkölt recept

Csirkemáj pörkölt
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 0,5 kg csirkemáj
    • 3 fej hagyma
    • paprika
    • bors
    • 1 leveskocka
    • 2 ek liszt
    • egy kevés olaj

    Elkészítés:

    Egy kevés olajon a kockára vágott hagymát megfonnyasztjuk. Paprikával, borssal fűszerezzük, majd felöntjük vízzel, és fél órán át puhára elfőzzük a hagymát, vigyázva, hogy a víz ne főjön el róla teljesen. Aztán megy bele a kockákra vágott máj és a leveskocka, a só a legvégén! Az egészet lefedjük, és addig főzzük, amíg a máj meg nem puhul. Amikor elkészült a máj, és víz is maradt rajta egy kevés, akkor belerakjuk a 2 ek. lisztet, besűrítjük vele: ettől lesz jó szaftos, és lehet mártogatni. Rizzsel, krumplipürével, akár tarhonyával is tálalható.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá