Csirkemáj fűszeres bundában recept
Hozzávalók:
- 8-10 szép csirkemáj felszeletelve
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - tej
- 3 ek finomliszt
- majoránna
- őrölt bors
- fokhagymasó
Elkészítése:
A tojást villával felverem, beleszórom a fűszereket, a lisztet és annyi tejet, hogy palacsintatészta sűrű masszát kapjak.
Közben egy serpenyőben olajat teszek a tűzre melegedni. A májakat egyenként belemártom kevés lisztbe, majd a tésztába, aztán a forró olajba teszem. Nagyon kell vigyázni, mert a máj fröcsög és nagyon csúnya égési sérüléseket okozhat!
Közepes lángon sütöm, hogy ne csak a tészta süljön ropogósra, de a máj is megpuhuljon.
Tipp:
Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róla, majd tányérra téve tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »


