Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csirkemáj fűszeres bundában recept

Csirkemáj fűszeres bundában
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 8-10 szép csirkemáj felszeletelve
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • tej
    • 3 ek finomliszt
    • majoránna
    • őrölt bors
    • fokhagymasó

    Elkészítése:

    A tojást villával felverem, beleszórom a fűszereket, a lisztet és annyi tejet, hogy palacsintatészta sűrű masszát kapjak.

    Közben egy serpenyőben olajat teszek a tűzre melegedni. A májakat egyenként belemártom kevés lisztbe, majd a tésztába, aztán a forró olajba teszem. Nagyon kell vigyázni, mert a máj fröcsög és nagyon csúnya égési sérüléseket okozhat!

    Közepes lángon sütöm, hogy ne csak a tészta süljön ropogósra, de a máj is megpuhuljon.

    Tipp:

    Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róla, majd tányérra téve tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá