Csirkemáj fűszeres bundában recept

Hozzávalók:
- 8-10 szép csirkemáj felszeletelve
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- tej
- 3 ek finomliszt
- majoránna
- őrölt bors
- fokhagymasó
Elkészítése:
A tojást villával felverem, beleszórom a fűszereket, a lisztet és annyi tejet, hogy palacsintatészta sűrű masszát kapjak.
Közben egy serpenyőben olajat teszek a tűzre melegedni. A májakat egyenként belemártom kevés lisztbe, majd a tésztába, aztán a forró olajba teszem. Nagyon kell vigyázni, mert a máj fröcsög és nagyon csúnya égési sérüléseket okozhat!
Közepes lángon sütöm, hogy ne csak a tészta süljön ropogósra, de a máj is megpuhuljon.
Tipp:
Papírtörlőre szedem, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róla, majd tányérra téve tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »