Csirkeláb pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeláb
- 20 dkg hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 paradicsom
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
Olajon megpirítjuk a hagymát, levesszük a tűzről, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a fokhagymát.
Felöntjük vízzel, majd visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a megmosott lábakat, a feldarabolt paprikát és paradicsomot.
Fedő alatt megfőzzük, ha elforrná a levét, akkor pótoljuk.
Aki még nem evett ilyet, ki kell próbálnia!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »