Csirkeláb pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeláb
- 20 dkg hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 1 paradicsom
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése:
Olajon megpirítjuk a hagymát, levesszük a tűzről, majd hozzáadjuk a pirospaprikát és a fokhagymát.
Felöntjük vízzel, majd visszatesszük a tűzre. Hozzáadjuk a megmosott lábakat, a feldarabolt paprikát és paradicsomot.
Fedő alatt megfőzzük, ha elforrná a levét, akkor pótoljuk.
Aki még nem evett ilyet, ki kell próbálnia!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »