Csirke,hagymás burgonyaágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- csirkecomb
- szárny
- burgonya
- vöröshagyma
- petrezselyemzöldje
- só
- ételízesítő
- törött paprika
- olaj
Elkészítése:
Kiolajozunk egy nagyobb jénait vagy magas falú tepsit.
Beletesszük a hasábra vágott burgonyát,cikkekre szelt hagymát. Fűszerezzük,összekeverjük. Szépen elrendezzük rajta a sózott húst. Alufólia alatt hagyjuk párolni kb. 60 percig,majd eltávolítjuk a fóliát és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »