Csirke,hagymás burgonyaágyon recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- csirkecomb
- szárny
- burgonya
- vöröshagyma
- petrezselyemzöldje
- só
- ételízesítő
- törött paprika
- olaj
Elkészítése:
Kiolajozunk egy nagyobb jénait vagy magas falú tepsit.
Beletesszük a hasábra vágott burgonyát,cikkekre szelt hagymát. Fűszerezzük,összekeverjük. Szépen elrendezzük rajta a sózott húst. Alufólia alatt hagyjuk párolni kb. 60 percig,majd eltávolítjuk a fóliát és szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »