Csirkecombok curry fűszerkeverékkel recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
10 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 20 csirke alsócomb
- só, őrölt bors
- fokhagyma granulátum
- curry fűszerkeverék
- étolaj
Elkészítése:
A csirkecombokat megmossuk, majd olaj, só, currypor, őrölt bors és fokhagyma granulátum keverékével bedörzsöljük.
Egy nagyobb tálba tesszük és a maradék páclevet ráöntjük, majd műanyag fóliával,vagy műanyag fedővel letakarva mikróba tesszük 4-5 percre.
A felmelegített pórusok kitágulnak, majd ismét lehűlve a hús jobban magába szívja a fűszereket. Sütőtálban, sütőben, 25-30 perc alatt, alufóliával letakarva készre sütjük.
A fóliát végig rajtahagyjuk és az így megmaradó szafttal együtt tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.