Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sonkás csirke recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1,5 kg csirkehús
    • liszt
    • 3 evőkanál olaj
    • 35 dkg főtt füstölt hús
    • 1 reszelt vöröshagyma
    • 1 evőkanál paradicsompüré
    • 2 dl tejföl
    • 5 dkg reszelt sajt
    • 1 kis ágacska rozmaring vagy tört bazsalikom

    Elkészítés:
    A féldarabolt, megsózott, lisztbe mártott csirkét az olajban szép pirosra sütjük, és tűzálló tálba rakjuk. A megmaradt olajban a laskára vágott füstölt húst megsütjük, és a csirkére szórjuk. A maradék olajban megpirítjuk a vöröshagymát, a paradicsompürével ízesítjük, a fűszereket beletesszük, és egy kevés vízzel felengedve, a csirkére öntjük. Fedő alatt jó pucára pároljuk. Tálalás előtt a tejfölt meg a sajtot a levébe keverjük, és még egyszer felforralva, rizzsel körítve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá