Provancei csirke salátaágyon recept
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemellfilé
- 8 szelet szárított sonka
- 3 ek provance fűszerkeverék
- 1 doboz mediterrán grillsajt
- salátakeverék ízlés szerint
Elkészítése:
A csirkemellet ízlés szerint nagyobb darabokra vágjuk, sózzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, betekerjük a sonkaszeletekbe, és egy kivajazott jénai tálba szépen egymásmellé helyezzük őket.
Alufóliával lefedve, 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt készre sütjük.
A sajtot közvetlenül tálalás előtt egy grillserpenyőben megsütjük.
Salátával és egy pohár finom vörösborral tálaljuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

