Nyárson sült csirke recept

Hozzávalók:
- 2 szép csirke
- dkg vaj
- 25 dkg füstölt szalonna
- só
- majoránna
Elkészítés:
A megtisztított csirkék belsejét sóval, majoránnával, vajjal bedörzsöljük. A csirkét vékony szalonnaszeletekbe göngyölve, átkötjük, és nyársra húzzuk. (Vigyázzunk, a csirkék nyílásait tűzzük össze, nehogy a vaj kicsorogjon belőlük.) Parázs fölött, állandóan forgatva, megsütjük. (Ha diétásán akarjuk készíteni, csomagoljuk szalonna helyett olajjal bekent fóliába. Ha a csirke puha, bontsuk le róla a fóliát, dörzsöljük be kívül is vajjal, és pirítsuk ropogósra.)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »