Nigella csirkéje recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 egész csirke
- 2 pohár joghurt
- 1 ek méz
- 1ek mustár
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk só
- csipet bors
- csipet kömény
Elkészítése:
A csirkét darabokra vágom, a páchoz az összes hozzávalót egy tálba összekeverem. Belerakom a feldarabolt csirkét és egy napig be a hűtőbe. Másnap serpenyőbe rakom, 150 fokon 40 percet párolom,majd 175 fokom készre sütöm. Köretnek én párolt rizst illetve burgonyapürét szoktam készíteni. Nagyon finom! Jó étvágyat mindenkinek hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

