Zöldséges csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 nagy fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 2-3 szem burgonya
- 2 cukkini
- 2 nagy kápia paprika
- 2-3 szál sárgarépa
- 2 kg csirkeszárny
- só, bors, fűszerek
Elkészítése:
A zöldségeket egyforma nagyságúra vágjuk, majd jól összekeverjük ízlés szerinti fűszerekkel (én egy üvegbe mindenféle fűszert összekeverek), majd egy tepsibe öntjük. A csirkeszárnyakat is befűszerezzük, sózzuk, majd rátesszük a zöldségekre. Egy pici vizet öntünk alá, fóliával leborítjuk és 200 fokon sütjük.
A végén levesszük a fóliát és egy picit megpirítjuk. Pirítás közben egyszer megfordítjuk a húsokat, hogy a másik oldaluk is megpiruljon.
Tipp:
Nekem volt itthon mirelit gombán, azt is tettem hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »