Zöldséges csirkeszárnyak recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 nagy fej vöröshagyma
- 6 gerezd fokhagyma
- 2-3 szem burgonya
- 2 cukkini
- 2 nagy kápia paprika
- 2-3 szál sárgarépa
- 2 kg csirkeszárny
- só, bors, fűszerek
Elkészítése:
A zöldségeket egyforma nagyságúra vágjuk, majd jól összekeverjük ízlés szerinti fűszerekkel (én egy üvegbe mindenféle fűszert összekeverek), majd egy tepsibe öntjük. A csirkeszárnyakat is befűszerezzük, sózzuk, majd rátesszük a zöldségekre. Egy pici vizet öntünk alá, fóliával leborítjuk és 200 fokon sütjük.
A végén levesszük a fóliát és egy picit megpirítjuk. Pirítás közben egyszer megfordítjuk a húsokat, hogy a másik oldaluk is megpiruljon.
Tipp:
Nekem volt itthon mirelit gombán, azt is tettem hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »